Menu

Oplysnings -og medlemsmøde 24. februar kl. 20:15

image
02. februar 2020 kl. 17:17
Hvordan kan vi tjene flere penge og skaffe flere frivillige?

Kære medlem af Tåsinge forenede Boldklubber,


Som I har kunnet følge i diverse medier, så har vi ikke fået den bedste start på 2020 med indbrud i fyrværkericontainer den 28. december. Det giver desværre et underskud på næsten 40.000kr på salget af fyrværkeri. Heldigvis har vi rigtig mange gode venner af huset som samlet har doneret 37700kr til fodboldklubben ligesom Rema 1000 Vindeby, Jellebo Udlejning, Svendborgsund Camping og Seaf fonden har spyttet lidt ekstra i kassen og dermed er den værste frygt afblæst og vi ender med omkring 5000,00kr i plus og fyrværkeri på lager til en værdi af ca. 15.000kr som kan sælges senere i år.

Men det har krævet blod, sved og tårer og øger bestemt ikke lysten til at være frivillig og derfor har vi i bestyrelsen besluttet at indkalde til et møde hvor vi håber at kunne etablere nogle grupper som kan hjælpe i dagligdagen ligesom vi er åbne for nye ideér der kan indbringe lidt penge til klubben. Det forholder sig nemlig således at sponsorater og kontingentkroner ikke er nok til at drive fodboldklubben alene, så øvrige forslag modtages hjertens gerne. 

Mødet finder sted mandag den 24. februar kl. 20:15 i klubhuset (lige efter generalforsamlingen som starter kl. 19:00), så hvis du kan finde overskud til at give bare lidt af dig selv til det frivillige arbejde eller give den nye bestyrelse ideér at arbejde videre med, så er jeg sikker på vi kan gøre fodboldklubben til et bedre sted at være og mere attraktiv for både spillere, trænere og frivillige. 

På Bestyrelsens vegne
Jesper Piil Thomsen
formand, træner m.m
tlf 26825023